Geen roken symbool met sigaret op blauwe achtergrond – rookvrij beleid bij Rugby Club Diabolos Schilde.

Rugby Club Diabolos wordt een gezonde, rookvrije club!

Bij Rugby Club Diabolos zetten we graag de gezondheid en het welzijn van al onze spelers, supporters en vrijwilligers op de eerste plaats. Daarom zijn we trots om aan te kondigen dat onze club voortaan een gezonde, rookvrije omgeving is! 🎉

Dit betekent dat er vanaf nu enkel nog gerookt mag worden in de speciaal daarvoor voorziene rokerszone. Deze beslissing helpt ons om een gezond voorbeeld te geven aan onze jonge spelers en draagt bij aan een aangename en veilige omgeving voor iedereen.

Waarom rookvrij?
Als sportclub zijn we ervan overtuigd dat we met ons allen een positieve impact kunnen hebben op de gezondheid van onze leden, jong en oud. Door een rookvrije omgeving te creëren, geven we het goede voorbeeld aan onze kinderen en jongeren. Zo kunnen ze zich volledig focussen op hun sportieve ontwikkeling in een gezonde, frisse omgeving.

Voorzien rokerszone
We begrijpen dat sommige mensen toch willen blijven roken. Daarom hebben we een aparte rokerszone voorzien waar roken nog is toegestaan. Op die manier houden we het clubterrein zelf rookvrij, zonder dat we onze rokers uitsluiten.

Samen werken we aan een gezonde toekomst!
We hopen dat iedereen – spelers, ouders, supporters en vrijwilligers – deze stap mee ondersteunt en dat we samen kunnen werken aan een gezondere toekomst voor onze club. Laten we het goede voorbeeld geven en onze clubomgeving vrij houden van rook, zodat onze spelers kunnen genieten van een gezonde en veilige plek om hun sport te beoefenen.

Bedankt voor jullie begrip en medewerking!


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *