Jeugdtornooi op 16 november: Rugbyfeest bij RC Diabolos Schilde!

Op zaterdag 16 november organiseren we wederom ons jaarlijks jeugdtornooi, en we kijken er enorm naar uit om rugbyfans, vrienden en families samen te brengen voor een onvergetelijke sportieve dag!

Onze U8 en U10 zullen het opnemen tegen sterke tegenstanders op de velden aan De Kaak (Wijnegemsesteenweg 39, 2970 Schilde), terwijl onze U12-teams hun talenten zullen tonen op de velden aan de Moerstraat (Moerstraat 55, 2970 Schilde).

Met deelnemende ploegen uit Mechelen, Antwerp, BUC (Evere), Anderlecht en ASUB (Waterloo) kunnen we een dag vol intensieve wedstrijden verwachten. Deze clubs brengen stuk voor stuk jonge rugbyers mee die, net als onze eigen spelers, gebrand zijn om hun vaardigheden te laten zien. De wedstrijden beginnen om 10 uur, dus zorg dat je er vroeg bij bent om niets te missen van het spektakel!

Het tornooi biedt de perfecte kans om te genieten van rugby op zijn best, met een fantastische sfeer waarin sportiviteit en plezier voorop staan.

Als RC Diabolos geloven we sterk in het belang van jeugdontwikkeling binnen de sport, en dit tornooi is een viering van de inzet en passie van onze jonge spelers EN hun coaches. Hun enthousiasme op het veld is aanstekelijk en zorgt voor een bruisende dag vol actie en spannende momenten.

Voor ons is dit tornooi niet alleen een van de hoogtepunten van ons rugbyseizoen, maar ook een gelegenheid om de gemeenschap samen te brengen. We nodigen daarom iedereen uit om langs te komen, van trouwe fans tot nieuwsgierigen die willen kennismaken met de unieke sfeer van een rugbyclub. Er is voor ieder wat wils, met volop kansen om nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van de wedstrijden.

Tijdens het tornooi zorgen wij voor heerlijke hapjes en drankjes, zodat iedereen kan genieten van een gezellig samenzijn. Of je nu langs de zijlijn staat om onze jonge spelers aan te moedigen, of gewoon komt genieten van de sportieve sfeer, er zal geen gebrek zijn aan ambiance!

Samenvatting van de details:

  • Datum: Zaterdag 16 november 2024
  • Start: 10:00 uur
  • Locaties:
  • U8 & U10: Velden aan De Kaak, Wijnegemsesteenweg 39, Schilde
  • U12: Velden aan de Moerstraat 55, Schilde
  • Deelnemende teams: Mechelen, Antwerp, BUC (Evere), Anderlecht en ASUB (Waterloo)

Zet het alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent voor een dag vol rugbyplezier.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *