Een groep jonge kinderen speelt en luistert naar een coach op het veld van Rugby Club Diabolos Schilde tijdens een zonnige dag.

Succesvolle rugby initiatie bij RC Diabolos Schilde: meer dan 30 nieuwe kinderen maken kennis met de sport!

Op zaterdag 31 augustus organiseerde Rugby Club Diabolos Schilde een geslaagde rugby initiatie, waarbij meer dan 30 nieuwsgierige kinderen voor het eerst konden kennismaken met deze dynamische sport.

Het evenement bleek een groot succes, met enthousiaste deelnemers die zich vol overgave stortten op het leren van de basisvaardigheden van rugby.


Onder leiding van ervaren coaches kregen de kinderen de kans om niet alleen hun fysieke vaardigheden te testen, maar ook te leren over samenwerking en teamspirit – kernwaarden binnen rugby. Het plezier en de energie spatten er vanaf, wat zorgt voor een veelbelovende toekomst voor deze jonge, potentiële rugbyspelers.



Met dit soort initiatieven hopen we als club de sport toegankelijker te maken voor jongeren en hun families. We zijn trots dat we zoveel nieuwe gezichten mochten verwelkomen en kijken ernaar uit om deze talenten verder te begeleiden in hun rugbyavontuur.

Wil je ook rugby komen ontdekken? Dat kan zeker!  
Onze trainingen vinden plaats op woensdag en zaterdag, en we verwelkomen altijd nieuwe spelers.

Kijk verder op onze website voor meer informatie!


Dank aan alle deelnemers, ouders, vrijwilligers en coaches voor hun inzet en enthousiasme. Samen bouwen we aan een sterke rugbygemeenschap!


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *