Club

De eerste 4 weken train je gratis. Zo kan je kennis maken met onze sport.  Hier vind je een handig overzicht voor beginners.

Definitief lid word je na een bezoekje bij de dokter om je medisch attest in te laten vullen. Daarbij vervolledig je het aansluitingsformulier en bezorg je alles aan de secretaris.

Eens je lidgeld is betaald ben je lid voor één seizoen.(vanaf 3de lid van zelfde gezin krijg je korting, contacteer hiervoor de secretaris )

Lidgeld

Wat heb je nodig?

Bit – tandbescherming

sport kledij

Shoes met toppen

beenbeschermers

Match short

Match sokken

licenties

Om deel te kunnen nemen aan trainingen dient je een licentie hebben.

Als je start laat je een medisch attest  invullen door je arts of de club arts en bezorg dit aan het secretariaat van de club.

Eens je 14 bent moet je om de 2 seizoenen dit medisch attest laten vernieuwen. Mannen vanaf 35 en vrouwen vanaf 40 moeten dit jaarlijks doen.

We spelen met een recreatieve licentie tot we 14 jaar zijn. Eens we aan de U16 beginnen hebben we een competitieve licentie nodig. De club houdt je hiervan wel op de hoogte.

Een medisch attest is enkel geldig:

– het formulier van de Vlaamse Rugbybond gebruikt wordt
– Indien een arts dit heeft ondertekend, voorzien heeft van een datum en stempel en erkenningsnummer
– Indien het ORIGINEEL wordt afgeleverd op het formulier
– Indien de datum van ondertekening na 1 april valt voor het volgende seizoen. Dus een attest van 2 april 2017 is geldig tot 30 juni 2019.


Spelers U14, U12, U10, U8 moeten enkel een medisch attest binnen brengen bij een eerste aansluiting.

Voor alle ongevallen van/naar de club en tijdens wedstrijden hebben wij een verzekering bij Ethias. Aangifteformulier vind je onder de rubriek documenten of op de club.